Voor wie is onze zorg?

Talent in Zorg begeleidt cliënten tussen de 16 en 65 jaar met onder andere een verstandelijke beperking, niet aangeboren hersenletsel, psychiatrische problematiek en/of verslaving. En ook aan jeugdigen met een jeugdbepaling. Met of zonder reclasseringsmaatregel.

Wij weten dat een combinatie van problematieken eerder regel dan uitzondering is. Om hierbij de juiste begeleiding te bieden werken we altijd samen met de cliënt. We luisteren en gaan samen op zoek naar passende oplossingen.

Contact opnemen

Bel of mail ons of kom langs bij onze vestiging in Zwolle

Begeleiding die past

De juiste begeleiding bieden begint bij luisteren naar de cliënt. Wat is zijn of haar probleem? Welke beperkingen zijn er? Maar ook welke dromen heeft de cliënt en waar liggen zijn of haar kwaliteiten? 

Want we weten; iedereen heeft een talent. De begeleiding wordt op basis van deze analyse vormgegeven. 

Wij bieden ondersteuning bij:

Het uitgangspunt van onze begeleiding is altijd het stimuleren van de zelfredzaamheid van onze cliënten. En dat gaat over meer dan alleen zelfstandigheid. Dat gaat ook over het (her)ontdekken van iemands talenten. Kijken waar iemand gelukkig van wordt en op die manier een zinvolle invulling geven aan zijn of haar leven.

Om in aanmerking te komen voor onze zorg is, afhankelijk van de situatie, een jeugdbepaling, WMO- of WLZ-indicatie nodig.

Cliënten over Talent in Zorg

Kunnen wij helpen?

Kunnen we iets voor je betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Je bericht wordt binnen twee werkdagen in behandeling genomen.