Wie wij zijn

Talent in Zorg is een zorginstelling in Zwolle en omstreken. Het doel van Talent in Zorg is om mensen met een verstandelijke beperking, psychische problemen en/of een verslaving een veilig en stabiel onderkomen te bieden door middel van gepaste begeleiding.

Wij begeleiden cliënten die ondersteuning nodig hebben op één of meerdere levensgebieden. Cliënten kunnen door een verstandelijke beperking, psychiatrische problematiek en/of een verslaving tijdelijk of permanent ondersteuning nodig hebben. 

Talent in Zorg brengt samen met haar cliënten en het sociale netwerk de problemen en mogelijkheden in kaart, om zo richting zelfredzaamheid te werken.

Contact opnemen

Bel of mail ons of kom langs bij onze vestiging in Zwolle

Onze werkwijze

Cliënten die worden aangemeld bij Talent in Zorg krijgen binnen twee weken een intakegesprek met een van de medewerkers als alle relevante stukken zijn opgevraagd en beoordeeld. 

Het beoordelen van de stukken wordt door de intakefunctionarissen gedaan. Na de intake wordt een begeleider toegewezen aan de cliënt. 

Binnen zes weken wordt een zorgplan opgemaakt met de cliënt. Dit plan fungeert als leidraad voor de begeleiding. 

Het plan wordt halfjaarlijks of jaarlijks geëvalueerd. De evaluatie is tevens een moment om gezamenlijk de wensen van de cliënt door te nemen. 

Cliënten krijgen over het algemeen een vaste- en een schaduwbegeleider die het hele proces bewaakt.

Zoek je hulp of wil je iemand doorverwijzen?

Ons team

Onze medewerkers zijn allemaal enthousiaste professionals. Mensen die weten hoe belangrijk het is om te luisteren naar de cliënt. Die begrijpen dat het bieden van een juiste hulpverlening de sleutel is tot duurzaam succes. Onze begeleiders werken altijd samen met een gedragswetenschapper.

De medewerkers van Talent in Zorg zijn gespecialiseerd op verschillende gebieden binnen de hulpverlening en hebben een brede werkervaring. Met hun kennis, ervaring en persoonlijkheid geven zij op een eigen, betrokken manier invulling aan hulpverlening.

Talent in Zorg - Zorginstelling Zwolle - Begeleid wonen Zwolle - Begeleiding individueel Zwolle - Woonzorg Zwolle

Cliënten over Talent in Zorg

Onze missie

Onze ambitie is om zelfredzaamheid bij onze cliënten te vergroten. Dit betekent dat deze groep mensen een doel in het leven krijgt waarbij plezier en ontwikkeling een cruciale rol speelt. Het bieden van zelfstandige woningen zorgt ervoor dat de cliënten altijd de regie over het leven in eigen handen houden. Hierbij worden zij ondersteund door hun persoonlijke begeleider. Er wordt altijd met de cliënt en de gedragswetenschapper gekeken naar een passende huisvesting, geschikte begeleiding en professionele zorg. Persoonlijke zorg en aandacht voor de cliënten is de kernkwaliteit binnen de organisatie.

Onze visie

Talent in zorg beschouwt cliënten als een onderdeel van de zorginstelling. De relatie tussen de cliënten en medewerkers moet leiden naar een samenwerking. Beide partijen moeten iets voor elkaar betekenen. Het streven van Talent in zorg is om cliënten te betrekken bij de organisatie, zij hebben een belangrijke rol als het gaat om de ontwikkeling van de organisatie. Onze zorg is afgestemd op de cliënten, daarom vinden wij het belangrijk dat zij meedenken. Met hun ervaringen en kennis kunnen zij de kwaliteit van onze zorg verbeteren.

Contact met Talent in Zorg

Neem contact met ons op via ons aanmeldformulier. Na ontvangst van de aanmelding nemen wij binnen twee werkdagen contact op.

Of bel  038 -337 60 77.