Dagbesteding WLZ

Voor mensen die niet naar school kunnen gaan of niet kunnen werken biedt Talent in Zorg dagbesteding op basis van WLZ (wet langdurige zorg) in en rondom Zwolle. Een waardevolle invulling van de dag op een fijne locatie en met passende begeleiding. Hierbij is een WLZ-indicatie een must. Neem contact op voor meer informatie.

Contact opnemen

Bel of mail ons of kom langs bij onze vestiging in Zwolle

Dagbesteding zorgt voor structuur en stabilisatie

Een plek waar cliënten het gevoel hebben dat ze er toe doen. Dat willen we bereiken met onze dagbesteding. Het maakt daarbij niet uit of een cliënt één, twee of vier dagen in de week dagbesteding nodig heeft. Ze worden altijd bijgestaan door gekwalificeerde begeleiders. Betrokken collega’s die cliënten stimuleren om actief deel te nemen aan de dag. Door te praten en door aan te voelen. Zo wordt met onze dagbesteding structuur en stabiliteit in het leven van cliënten gecreëerd.

Zoek je hulp of wil je iemand doorverwijzen?

Mogelijkheden en kwaliteiten van de cliënt

Iedereen maakt deel uit van onze samenleving. Wat voor bagage we ook hebben. Een zinvolle daginvulling helpt cliënten meedraaien in de samenleving, zodat ze zich er daadwerkelijk een onderdeel van voelen. Wat voor een cliënt een betekenisvolle dagbesteding is, wordt samen met onze gedragswetenschapper bepaald. Gekeken wordt naar een goede match tussen de mogelijkheden en kwaliteiten van de cliënt en het aanbod. Wij zijn blij als onze cliënt gelukkig wordt van zijn of haar dagbestedingsplek!

Contact met elkaar

Een belangrijk onderdeel van onze dagbesteding is het onderlinge contact dat cliënten met elkaar hebben. Dat ze ervaringen met elkaar kunnen uitwisselen en elkaar kunnen steunen. Maar ook het contact tussen cliënt en begeleider. Om de kwaliteit van de dagbesteding te kunnen waarborgen vindt er wekelijks een korte evaluatie plaats met de cliënt en de dagbestedingsmedewerker. Hierin wordt onder andere besproken of de cliënt zich nog op zijn of haar plek voelt.

dagbesteding zwolle

Cliënten over Talent in Zorg

zelfstandig begeleid wonen zwolle

Dagbesteding in Zwolle en omgeving

Talent in Zorg biedt dagbesteding. We gaan in samenwerking met de cliënt op zoek naar een passende dagbestedingsvorm. Dat kan fietsen opknappen zijn, houtbewerken en werken in de keuken.

Kunnen wij helpen?

Meer weten over onze dagbesteding in Zwolle en omgeving? Neem dan contact met ons op met onderstaand contactformulier. 

Of bel  038 -337 60 77.

Een aanmelding wordt binnen twee werkdagen in behandeling genomen.