Iemand doorverwijzen

Zoek je begeleiding voor je cliënt, familielid, kennis of vriend? En is er sprake van een Jeugdbepaling, een WLZ-indicatie of WMO-indicatie? Dan kan Talent in Zorg helpen. 

Wij hebben korte wachtlijsten en bieden persoonlijke zorg. Op verschillende gebieden, in Zwolle en omgeving.

Contact opnemen

Bel of mail ons of kom langs bij onze vestiging in Zwolle

De stap naar doorverwijzen

Het is vaak een grote stap om begeleiding te zoeken. Of het nu gaat om bijvoorbeeld begeleid wonen, ambulante begeleiding of dagbesteding. Het is voor vrijwel alle betrokkenen spannend en natuurlijk wil je dat het traject slaagt. Of het nu gaat om een cliënt, broer, moeder of vriendin. Talent in Zorg biedt verschillende begeleidingstrajecten aan. Van heel intensief tot meer coachend.

Zoek je hulp of wil je iemand doorverwijzen?

Voorwaarden voor doorverwijzing

Om in aanmerking te komen voor onze begeleiding vragen wij om een WLZ (Wet langdurige zorg)-VG-indicatie of WMO (Wet maatschappelijke ondersteuning). Op basis hiervan kunnen wij Zorg in Natura aanbieden of kan de cliënt zorg inkopen via een Persoonsgebonden budget (PGB).
We kijken samen met de cliënt naar passende begeleiding. De wensen en dromen van cliënten worden hierbij altijd in acht genomen. Talent in Zorg bouwt altijd samen met de cliënt aan een zo groot mogelijke kwaliteit van leven. 

Cliënten over Talent in Zorg

Kunnen wij helpen?

Heb je vragen over onze hulpverlening? Neem gerust contact met ons op.

Je bericht wordt binnen twee werkdagen in behandeling genomen.